FRI FRAGT V. KØB FOR MIN. 599 KR     LEVERING 1-3 HVERDAGE     ALLE PRISER INKL. MOMS

Uren/fedtet hud

Rigtig mange oplever på et eller andet tidspunkt at have fedtet hud eller urenheder i huden. Din hud vil ofte fremstå blank og skinnende, og dine porer vil være mere grove end normalt. Du vil opleve hudorme og talgknopper fra tid til anden samt have tendens til akne og andre urenheder.

Den primære grund til at man har fedtet eller uren hud, kan være svær at fastslå. Men det er ofte baseret på en hormonel forandring i kroppen, ved brug af de forkerte hudplejeprodukter eller ved mangel af eksfoliering, dybderens og generel hudpleje.

Det forholder sig sådan, selvom mange ikke tror det, at fedtet hud har lige så stort behov for beskyttelse og fugt som andre hudtyper. Hvis ikke din hud får den mængde fugt, som der er behov for, vil du opleve en tendens til, at der bliver produceret yderligere talg som fører til fedtet hud.

Eksfoliering kan være utrolig værdifuldt og gavnligt for en fedtet og uren hud. Det er blandt andet med til at forbedre hudens overflade, så den bliver mere modtagelig overfor andre produkter. En eksfoliering fjerner de døde hudceller, der er at finde på den fedtede hud. På denne måde bliver den mere ren, sund og klar. Jeg anbefaler eksfoliering uden korn- brug derimod en frugtsyrepeeling.

Jeg vejleder altid gerne, hvis du er i tvivl om hvad der er bedst for din hud.

Din Kurv
0