Behandlinger

af KOSMETOLOG MARTINE AAKJÆR

Signature Facial
Ansigtsbehandling

599,- /60 min.

I behandlingen fokuserer vi på både glød, dybderens, fugt og fornyelse af din hud ved brug af peeling, manuel dybderens, massage, Gua Sha massage samt udrensende og fugtgivende masker fra nogle af verdens førende hudplejebrands.

Behandlingen består af afrens, aromadamp, eksfoliering, dybderens, massage af ansigt, skulder og nakke.

Afsluttes med en ansigtsmaske tilpasset din huds behov. Behandlingen bliver skræddersyet så den passer til netop dig og din hud.

Deep Hydration Facial
Ansigtsbehandling

599,- /60 min.

Udføres med produkter fra OSKIA.

OSKIA tager skønhed tilbage til sine rødder og lader de naturlige ingredienser skabe resultaterne for sig selv. Deres produkter er skabt af bio-tilgængelige næringsstoffer, samt naturligt aktive ingredienser, for at hjælpe huden på vej i mod en sund og glødende teint.

Behandlingen består af en skøn olierens som smelter ind i huden, eksfolierende balm som fjerner tørre og døde hudceller, manuel dybderens, blid ansigts-, skulder og nakke massage i genopbyggende og styrkende olie, prisvindende vitaminspækket ansigtsmaske som sætter gang i cellefornyelsen, reducerer fine linjer og beroliger huden.

Huden efterlades med en fantastisk glød.

Renewing Glow Facial
Ansigtsbehandling

599,- /60 min.

1499,- kurforløb (3 behandlinger) *

Behandling, hvor vi fokuserer på at få maksimal glød frem i din hud med en effektiv frugtsyre peeling, samt plejende og genopbyggende maske og massage.

Jeg inkorporerer den kendte “Fire & Ice” peeling og maske, som er designet til at forfine huden og fremme cellefornyelsen. Behandlingen reducerer fine linjer og rynker, bidrager til en mere ensartet hud, forbedre akne med dens dybderensende effekt samt reducerer hyper pigmentering og solskader.

Med mine teknikker og produkter i denne behandling, får vi aktiveret din blodcirkulation og iltet din hud, som efterfølgende fremstår strålende og funklende ny. I denne behandling bruger jeg produkter fra den eksklusive hudplejeserie iS CLINICAL som er kendt for at pleje huden i dybden og deres aktive botaniske ingredienser.

* Kan med fordel bookes som kurforføb, bestående af 3 behandlinger med ca. 14 dages mellemrum.

Lifting Boost Facial
Ansigtsbehandling

599,- /60 min.

En meditativ og meget beroligende behandling, med fokus på at opstramme, løfte og fugtmættet din hud ved hjælp af effektive anti-age produkter fra det Franske Dermatologiske mærke Filorga.

Produkterne indeholder NCEF som er Filorgas eksklusive kompleks, der består af revitaliserende og foryngende ingredienser (vitaminer, co-enzymer, antioxidanter, aminosyrer og mineraler.

I behandlingen anvender jeg også massage med både kolde og varme Beauty tools, som ikke blot får gløden frem i dit ansigt, men også får dig til at slappe af.

Behandlingen anbefales fra 25 år.

Pedicure

499,- /60 min.

 • Fodbad
 • Peeling
 • Fjernelse af hård hud
 • Forming og polering af negle
 • Neglebåndspleje
 • Afspændende massage af fødder og underben

Lak i valgfri farve 100,- (behandling forlænges med 25 minutter)

Velværemassage
Helkropsmassage

499,- /60 min.

269,- /30 min

Afslappende aromamassage med fokus på at afstresse kroppen.

En sanselig behandling af hele kroppen, der fjerner spændinger og stress i muskulaturen, så ophobede affaldsstoffer udrenses.

Også meget velegnet til gravide.

Bryn og vipper / Voks

Fra 125,-

 • Voks af overlæbe 125,-
 • Voks af overlæbe og hage 175,-
 • Ret af bryn 125,-
 • Farvning af bryn 125,-
 • Farvning af vipper 125,-
 • Farvning af bryn og vipper 199,-
 • Farvning inkl. retning af bryn 199,-
 • Farvning af bryn og vipper inkl. retning af bryn 275,-