Mød din behandler

Kosmetolog Martine Aakjær
Martine Aakjær - Byens Bedste 2022 vinder

Om Martine Aakjær

Jeg er en holistisk orienteret behandler, hvilket betyder, at jeg ser på kroppen som en helhed. Derfor vejleder jeg også gerne, hvis du ønsker det, i kost, kosttilskud og livsstilsvaner, der kan understøtte dine resultater. Det er meget vigtigt for mig at give dig en personlig behandling og vejledning, der løbende tilpasses og ændres efter dit behov, din tid og din huds tilstand. Hos mig kan du nyde roen og få behandlinger, der er tilpasset til dig og din hudtype.

Skønhed handler ikke kun handler om det ydre, men i høj grad også om den indre balance. Derfor har jeg et stort fokus på at afstresse kroppen, når du kommer til behandling hos mig. Et besøg hos mig skal føles som selvforkælelse og selvprioritering i en ellers travl hverdag.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til behandlinger, produkter eller andet.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik.

Kærligst

Martine Aakjær

Afslapning
Balance
Nærvær
Selvforkælelse
Din Kurv
0