FRI FRAGT V. KØB FOR MIN. 599 KR     LEVERING 1-3 HVERDAGE     ALLE PRISER INKL. MOMS

Serum

Serum

Derfor skal du bruge et serum

Serum er det vigtigste trin i din dagelige hudplejerutine- eller ihvertfald ligeså vigtig som din renserutine. Her får du en guide til hvordan serum skal anvendes, hvorfor det er vigtigt og hvad forskellen er på creme og serum.

Serum er et koncentrat af aktive ingredienser, der arbejder dybt i huden på forskellige hudtilstande. Serum har ofte en tynd konsistens og dette medvirker at serummet kan trænge dybt ned i huden og arbejde på dine hudproblemer. Serum anvendes altid før “fede” hudplejeprodukter såsom ansigtscreme eller olie. Der findes en serum til stort set alle hudtilstande.

Det er vigtigt, at anvende serum både morgen og aften for, at opnå den ønskede effekt. Serum skal påføres et rent ansigt, da det derved har den optimale mulighed for, at trænge dybt ned i huden. Det er vigtigt at du anvender serum inden creme, da serum ikke kan trænge igennem fedtstof, og derved blot vil lægge sig som en hinde på huden. En serum kan aldrig stå alene og derfor skal der altid afsluttes med fugtighedscreme – jeg plejer at sige at serum behandler en hudtilstand og creme afslutter.

Fra vi er ca 30 år, falder vores fugtindhold i huden, og derfor har vi brug for, at tilføre fugt udefra så vi sikre, at have en fugtmættet hud i mange år. Dette er med til at modvirke rynker, acne og andre hudproblemer. Serum er forebyggende, så der er ingen grund til at vente til du bliver 30 år. Jo før du starter med at passe på din hud – jo bedre.

Din Kurv
0