FRI FRAGT V. KØB FOR MIN. 599 KR     LEVERING 1-3 HVERDAGE     ALLE PRISER INKL. MOMS

Rens

Rens

Derfor skal du rense huden 

Ansigtsrens. Uanset hvor meget eller lidt makeup, du har haft på, bliver huden i dagens løb snavset af sved, bakterier og luftforurening. Og derfor skal huden renses morgen og aften. Renser man ikke sin hud, risikerer man, at den bliver tilstoppet og får en inflammatorisk tilstand. Du vil heller ikke få ordentlig gavn af dine øvrige produkter, da optagelsen af dem vil blive forringet. Og så vil din hud ældes hurtigere, for alt det, der ender på din hud i løbet af dagen − cigaretrøg, bilos, makeup og andet forurening − kan stresse huden. Når ansigtet bliver befriet for makeuprester, snavs, forurening og døde hudceller, har plejende produkter fri passage til at trænge ind i huden og arbejde. Mens huden om aftenen har brug for at blive ren, så den kan ånde og regenerere sig selv i løbet af natten, har den om morgenen godt af at få fjernet sved, talg og andre urenheder, der kan have sat sig i løbet af natten.

Den bedste måde at vaske sit renseproduktet af huden på er med en god gammeldags vaskeklud med lunt vand. Er vandet for varmt, kan det udtørre din hud unødvendigt, da det fjerner de naturlige olier på overfladen, som er med til at beskytte din hud. Det er vigtigt at vælge renseprodukter efter hudtype:

Jeg anbefaler en rensemælk/balm til den tørre eller dehydrerede hudtype og en skum eller gel til den kombinerede, tilstoppede hud. Micellarvand er et godt produkt at starte med, hvis du fx har haft meget makeup på. 

RENSETIP!

Dobbeltafrens altid din hud. Første gang for at fjerne evt. make up og snavs. Derefter for at rense huden i dybden. 

Din Kurv
0