FRI FRAGT V. KØB FOR MIN. 499 KR     LEVERING 1-3 HVERDAGE     ALLE PRISER INKL. MOMS

Masker

Derfor skal du bruge en ansigts maske

Som hovedregel skal du bruge en ansigtsmaske ”efter behov”. Det vil sige, at det ikke er en del af den daglige rense- og plejerutine men i stedet et supplement til den. Du kan med fordel bruge en  fugtmaske to gange om ugen, mens dybderensende og peeling-maskerne kræver lidt mere forsigtighed og måske kun skal på én gang ugentligt, især hvis du har tendens til sart hud.

Lermasker

Ansigtsmasker med mudder eller ler er ideelle til dig med kombineret eller fedtet hud. Ler og mudder kan nemlig absorbere den overskydende olie fra huden og rense den i dybden. Brug evt. en hyaluronserum, inden du påfører masken, så er den ikke så hård ved huden og kan bedre trænge ind uden at udtørre. TIP: Fjern masken FØR den bliver helt tør, da den ellers vil suge fugt fra din hud.

Fugtmasker

Især med vores travle livsstil og ophold i tør indendørsluft er fugtmasker et must. Giv din hud ekstra kærlighed med en fugtmaske, der virkelig nærer den i dybden og reducerer fine linjer. TIP: Nogle fugtmasker kan du med fordel sove med, for at give huden et fugtboost.

Sheet Masker

En ansigtsformet maske beriget med en masse lækker serum, mudder eller anden form for produkt med hver deres unikke funktion. Der findes derfor en sheet maske til ethvert behov, uanset om du gerne vil have renset huden grundigt, give den et skud antioxidanter eller simpelthen bare forkæle den med en masse fugt. Sheet masker kan kun bruges 1 gang, og derfor er de især gode at bruge, inden du skal noget særligt. TIP: Påfør din fugtserum på huden inden sheet masken, for at øge optagelsen af din serum og give huden ekstra fugt.

Din Kurv