FRI FRAGT V. KØB FOR MIN. 499 KR     LEVERING 1-3 HVERDAGE     ALLE PRISER INKL. MOMS

Eksfoliering

Derfor skal du eksfoliere/peele din hud

Eksfoliering. At eksfoliere din hud 1-2 gange ugentligt, er et utrolig vigtigt trin i din hudplejerutine. Det er alt afgørende for gløden i huden, for at holde porerne rene samt hvordan dine produkter optages i huden. Der findes to slags eksfoliering: Fysisk eksfoliering (peeling med korn i) og kemisk eksfoliering (peeling med frugtsyre).

Eksfoliering er noget du gør for at fjerne de overfladiske døde hudceller- jo ældre du er, jo mere fokus skal du have på det. Eksfoliering vil jeg mene er noget af det vigtigste du kan gøre for din hud, for at opnå glød og en sund velfungerende hud.

Dog er det vigtigt at du bruger den rigtige form for eksfoliering i forhold til det du ønsker at opnå for din hud, men også den tilstand og type hud du har.

Det er altid ekstra vigtigt at huske at eksfoliere om vinteren hvor huden kan blive mere tør. Den tørre hud kan betyde at du har flere tørre, døde hudceller der skal væk- derfor er det ikke nok bare at påføre mere fed creme, da de døde hudceller blot vil bygge sig op på hudens overflade. Det svare lidt til at blive ved med at hælde nyt vand til allerede visne blomster- du får ikke smukke friske blomster ud af det.
Kemisk eksfoliering:

Fysisk eksfoliering:

Prøv at undgå den form med valnøddekerner og generelt store korn, de har ofte for skarpe kanter og kan ridse hudens overflade. Som udgangspunkt kan man sige at den fysiske eksfoliering- den med korn- fjerner de døde overfladiske hudceller.
Kemisk eksfoliering:

Kemisk eksfoliering:

Det kan være mælkesyre, glycolsyre mm. Hvilken frugtsyre din kemiske peeling skal indeholde, vil afhænge af din huds tilstand og type. Mælkesyre er f.eks. god til sensitive hudtyper, hvor glycolsyre er god til dem med en tør/kombineret hud. Man kan sige, at den kemiske peeling opløser “limen” imellem de døde hudceller.

Jeg anbefaler de fleste at eksfoliere et par gange i ugen. Bliver din hud meget rød eller irriteret efter eksfoliering, kan det være for meget for dig.

TIP: Prøv at booste huden således du eksfolierer f.eks. hver 3. aften og gerne efterfulgt af en fugtmaske og/eller din gode natrutine.

Din Kurv