FRI FRAGT V. KØB FOR MIN. 599 KR     LEVERING 1-3 HVERDAGE     ALLE PRISER INKL. MOMS

Cremer

Cremer

Derfor skal du bruge en ansigtscreme!

Et serum følges altid op af en ansigtscreme da de som regel ikke er nok i sig selv til at opfylde hudens behov for fugt og næring på grund af deres tynde konsistens.

En creme har større molekyler end en serum. Derfor kan serum trænge længere ned i hudlagene med næringsstoffer. Og da der i serum-substansen ikke skal være plads til de olier, der skal beskytte huden yderst, kan man i serumen koncentrere flere aktive ingredienser til at skabe resultater for huden. Altså en serum kan indeholde aktive ingredienser, der kan præstere mere koncentreret og mere direkte i de dybere lag end cremen kan, og derfor det produkt, der gør den største forskel for din hud. Til gengæld kan en serum ikke stå alene. Den har brug for at få cremen udenpå som overtøj. Din creme skal passe til din hudtype, alder og behov.

Ansigtscremens primære funktion er altså at beskytte huden og at holde på fugten. Fugt i form af vand kan man i virkeligheden ikke tilføre udefra – kun fedt i form af gode olier, men andre ingredienser i cremen kan betyde noget for hudens – lad os kalde det – fugtkonto. I øjeblikket f.eks. den meget anvendte hyaluronsyre, som i de grønne produkter oftest kommer fra tang, der kan holde på fugt/vand 1000 gange dens egen vægt. Det er heller ikke ligegyldigt hvilken slags olie, der anvendes i cremerne, og mineralske olier skal helt undgås.

TIP: Brug gerne et minuts tid på at massere din ansigtscreme ind i huden. Det øger optagelsen samt sætter gang i blodcirkulationen, som giver en flot glød.

Din Kurv
0