FRI FRAGT V. KØB FOR MIN. 599 KR     LEVERING 1-3 HVERDAGE     ALLE PRISER INKL. MOMS

Sart hud

En sart hud fortæller ofte, at den er ude af balance. Det betyder blandt andet, at du har en hud, der lettere kan reagere på ydre påvirkninger.

Sart hud kan typisk være opstået som et resultat af en kompromitteret hudbarriere. Du kan oftest genkende en sart hud ved, at den rødmer, er tør eller lettere har en tendens til at skalle. Du kan opleve, at huden er tynd og vil ofte fremstå tør, da den kan have svært ved at holde på fugt.
Du kan enten have en sart hud i hele ansigtet/kroppen eller omkring særligt sensitive områder som hage, næse, pande eller kinder.

Den sarte hud, kan være særlig følsom over for varme, kulde, sol og tør luft. Her kan dårlige forbrugsvaner også spille en rolle i form af kaffe, rygning, alkohol og fedtholdigt mad. Det er derfor vigtigt at vælge den rette hudpleje og støtte op med sunde livsstilsvaner for at skabe markante forbedringer i huden.

Når du skal vælge dine plejeprodukter, skal du være opmærksom på at udvælge dem efter, at de skal give fugt og ro til huden. Du skal også huske at beskytte din hud mod solen. Her kan du med fordel overveje at vælge mine produkter med høj SPF.

Jeg vejleder altid gerne, hvis du er i tvivl om hvad der er bedst for din hud.

Din Kurv
0