FRI FRAGT V. KØB FOR MIN. 599 KR     LEVERING 1-3 HVERDAGE     ALLE PRISER INKL. MOMS

Fedt-tør hud

Fedt-tør hud

Denne tilstand er påvirket af din krop, særligt dit hormonsystem. Denne tilstand er svær at påvirke. Dog kan du gøre en masse udefra for at fjerne symptomerne. Huden mangler fedt og typisk også fugt. Huden kan fremstå rødlig, tør og med døde hudceller, som hurtigt lægger sig på overfladen. Du har måske blodsprængninger i huden og hudens beskyttelse er reduceret på grund af manglende fedt.

Fedt-tør hud kræver fedt (olie). Det bedste man kan gøre er ofte at bruge en kombination af fugtmasker, fugtserum, creme og olie. Når du smører produkter på, er det også vigtigt at du venter med at smøre det næste lag ind før det forrige lag er trængt ind. Hvis du stadig føler dig tør efter sidste lag kan du lægge et ekstra lag creme på.

En anden vigtig faktor for få en mindre fedt-tør hud, er at sørge for at få nok essentielle fedtstoffer! Alle celler i kroppen bruger fedt og hudens celler er de sidste, der forsynes. Det vil sige, at din hud først får fedtstof når alle dine andre organer er mættet. Det betyder også, at du skal indtage ganske betydelige mængder for at kunne se forskel.

Jeg vejleder altid gerne, hvis du er i tvivl om hvad der er bedst for din hud.

Din Kurv
0