FRI FRAGT V. KØB FOR MIN. 499 KR     LEVERING 1-3 HVERDAGE     ALLE PRISER INKL. MOMS

Beauty Tools

Gua Sha

Gua Sha sten er et traditionelt, kinesisk healingsredskab, der er blevet brugt i flere tusinde år. Det er ikke uden grund, da regelmæssig Gua Sha massage forbedrer blodcirkulationen, giver fornyet glød i huden, reducerer rynker, mindsker poser under øjnene og giver en mere ensartet hudtone.

Gua Sha massage er en teknik, hvor man skraber på huden for at fjerne affaldsstoffer og spændinger. Princippet bag teknikken er, at du gentagne gange skraber på et oliesmurt hudområde med en Gua Sha sten. Man skraber i en bestemt retning, fx. ud fra akupunkturpunkter, meridianbaner og lymfebaner. Lettere sagt – fra midten af ansigtet og ud mod siden. Husk at påføre olie på huden inden du laver massagen, så du undgår at trække i huden.

TIP: Opbevar din Gua Sha i køleskabet, så den er dejlig kold når du skal bruge den. Det giver en skøn opkvikkende fornemmelse i huden.

 

Skinroller

En skinroller stimulerer mikrocirkulationen og muskulaturen i ansigtet – ansigtstræning kan man kalde det. Denne form for ’træning’ af ansigtet kan virke forebyggende, ligesom man styrker cellevævet, blodgennemstrømningen, og din hud får mere glød. Ansigtsrullen mindsker affaldsstoffer og spændinger i ansigtsmuskulaturen. Ligesom det er godt for kroppen, musklerne og vævet at træne, så er det godt for cellevævet, gløden og blodgennemstrømningen i ansigtet at bruge en skinroller. Desuden har det en beroligende effekt på nervesystemet og efter at have brugt den i et stykke tid, kan du fornemme og se en opstrammende effekt i huden. Har du tendens til hævede øjne om morgenen, kan det også anbefales at bruge rullen til at mindske hævelserne – og så føles det skønt og afkølende! Husk desuden at rulle godt på din hals, da der kan sidde mange spændinger i halsområdet. De fleste ruller har en lille og en stor ende. Den store ende bruger du på din hals, hage og pande, hvor du bruger den lille ende omkring øjnene og læberne. For at få den optimale effekt fra din rulle, er det en god idé at bruge lange strøg ud fra midten af ansigtet.

TIP: Læg din rulle i køleskabet. Så er den dejlig kold, når du skal bruge den. Det giver en skøn opkvikkende fornemmelse i huden. Du kan også med fordel bruge rullen til at øge optagelsen af din hudpleje – serum og creme. Slut derfor gerne af med at rulle ansigtet efter din hudplejerutine.