FRI FRAGT V. KØB FOR MIN. 599 KR     LEVERING 1-3 HVERDAGE     ALLE PRISER INKL. MOMS

Olier

Olier

Derfor skal du bruge en ansigtsolie

Ansigtsolie er perfekt til alle hudtyper.
Mange er bange for, at olie kan tilstoppe porerne og forårsage uren hud. Dette er ikke rigtigt, hvis du blot vælger den rigtige olietype. Huden har nemt ved at optage, hvad den naturligt indeholder. Her har olie en klar fordel, da hudens talgkirtler selv danner sebum/talg som netop er hudens egen olie.
Mange ved ikke, at fedtet hud faktisk skriger efter olie eller andre fyldige næringsstoffer. Når huden udtørres, forsøger den at rette op på skaden selv, og derfor vil den producere mere olie. Det er derfor super vigtigt, at du giver huden olier og næringsstoffer, hvis du har fedtet hud, så den kommer i balance igen.
Har du en fedt-tør hud kan man se tydelige forbedringer næsten øjeblikkeligt, ved bruge en ansigtsolie. Her kan jojobaolie eller vindruekerneolie være en fordel, da de minder meget om hudens sebum. Huden bliver mere smidig, får en flottere glød og ligger sig i underhuden som en slags beskyttende lag. Det sikre også at den fugt man har i huden ikke fordamper.
TIP: Olien kan bruges på mange måder – et par dråber i din creme eller ovenpå din serum om natten. Jeg bruger altid selv et par dråber olie ovenpå min serum og creme for at holde på fugten i huden.
Din Kurv
0