FRI FRAGT V. KØB FOR MIN. 599 KR     LEVERING 1-3 HVERDAGE     ALLE PRISER INKL. MOMS

Øjne og læber

Øjne og læber

Området omkring dine øjne behøver særlig pleje.

Øjenpleje – man siger, at øjnene er sjælens spejl – og området omkring dine øjne er også i høj grad et af de steder, der afslører, om du får sovet nok, drukket nok og i det hele taget passet godt nok på dig selv. Huden omkring øjnene er nemlig både tyndere og mere sart, end vores øvrige hud. Samtidig er det et af de områder, som udsættes for allermest – vind, vejr, tårer, make up, make up fjerner, gniden i øjnene, mimik osv.

Start med at bruge øjencreme/-serum fra 25-års alderen. Allerede fra midten af 20’erne falder hudens naturlige produktion af kollagen og elastin, som gør den spændstig og fast. Samtidig aftager cellernes evne til at danne de fedtstoffer, som gør, at huden holder på sin fugt. Vores hud bliver derfor gradvist både tørrere og mindre fast. Begge dele er et faktum. Øjenhuden er et af de områder, hvor alderstegn ses først, fordi den er tyndere og mere skrøbelig end din øvrige hud i ansigtet.

TIP: Boost din øjencremes/-serums effekt ved let massage. Vil du have endnu mere effekt ud af din creme/serum, er det en god idé med let hånd at massere og duppe cremen på i stedet for at trække den over huden. På den måde dræner du eventuelle hævelser og mindsker mørke rander ved at stimulere blodtilførslen til området. Brug ringfingeren, som er den finger, vi bruger lettest. En mængde creme/serum på størrelse med en ært vil for de fleste være nok. Start fra den indre øjenkrog og arbejd dig udad med små dup, eventuelt i cirkulære bevægelser – og husk også øjenlåget.

Din Kurv
0