Dermaroller Homecare kit

Sættet medfølger, når du booker en Dermaroller Facial ansigtsbehandling

Dermaroller til hjemmebrug med 0,2 mm lange nåle, som let rulles hen over hudoverfladen.

 

  • Indeholder: Dermaroller HC902, Lipopeptide 30 ml, Rollercleaner 30 ml og pandebånd. 

  • Hudtype: Alle (Se under anvendelse)

  • Dermaroller hjemmerulle stimulerer cellefornyelsen i epidermis og ”narrer” huden til at tro, at der er sket en skade, så en helingsproces går i gang. Således boostes hudens regenereringsproces og cellefornyelse og tykkelsen af epidermis øges. Ved regelmæssig brug af hjemmerullen (1-3 gange om ugen) vil huden komme til at fremstå glattere, mere jævn og blødere samtidig med at grove porer og fine linjer reduceres.

Anvendelse: 

  • Du skal bruge Dermaroller hver 3 aften. Gør det på aftener hvor du ikke har planer, idet huden kan blive lidt rød (blodcirkulationen sættes igang).
  • Rens huden og sørg for at have vasket hænder. Jo mere grundig du er, desto bedre resultat. Begynd eksempelvis i panden, hvor du starter på et lille område ved at rulle fire til ti gange. Du er færdig med et område, når du har rullet fra alle lodrette, vandrette og diagonale vinkler. Fortsæt på denne måde i hele ansigtet, men husk ikke at trykke for hårdt. Selvom nålene danner små huller, er det ikke meningen, at de skal nå så dybt, at det begynder at bløde. Det kan godt virke lidt ubehageligt i starten mest som en let sviende fornemmelse.
  • Når du er færdig med at rulle påføres et tyndt lag lipopeptide serum som følger med i sættet. Herefter kan du med fordel påføre Dermarollers Sheetmaske. Evt. 1 gang om ugen. Masken skal blive siddende på din hud så længe at stoffet er fugtigt, efterfølgende kan du påfører resterne af hyaluronsyren fra posen som masken har ligget i. Herefter er du klar til at gå i seng. Slut af med en god fugtighedscreme den A vitamin eller Retinol. Skyl rullehovedet med varmt vand (ikke kogende) og ryst vandet af. Spray et par pust RollerCleaner (som følger med i sættet) på rullehovedet og læg rullen i sin originale æske, så er den klar til næste gang. Du må ikke bruge makeup 8-12 timer efter du har brugt en dermaroller. 

Efterbehandling:

Giv altid din hud rigeligt med fugt. Påfør altid din SPF i dagtimerne.

Vigtigt:

Anvend aldrig Dermarolleren på akne i udbrud, eksem, sår, irriteret eller solskoldet hud og rul ikke med sløve nåle.

Brugsanvisning medfølger produktet

Holdbarhed på rullen er ca. 9-12 måneder hvorefter den skal udskiftes.

Din Kurv
0